Praktyka techniczna Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1

Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1 to wysokiej jakości techniczna praktyka przeznaczona do pracy z trudnymi zadaniami. Jest idealna dla profesjonalistów, którzy potrzebują precyzyjnych i wydajnych narzędzi do pracy z złożonymi zadaniami. Posiada 16-calowy ekran LCD, który pozwala na szybkie i łatwe odczytywanie danych. Wyposażony jest w szereg wygodnych narzędzi, takich jak funkcja automatycznego wyłączania, wyświetlacz funkcji, wyjście słuchawkowe, port USB i wiele innych. Pracując z tym urządzeniem, można mieć pewność, że uzyska się dokładne i wiarygodne rezultaty.

Ostatnia aktualizacja: Praktyka techniczna Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1

Ćwiczenia audytoryjne: 30
3. 0Zaliczenie na ocenęChemiaWykład: 30
Ćwiczenia laboratoryjne: 60
7. 0EgzaminWyposażenie zakładów gastronomicznychWykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 15
2. 0Komunikacja interpersonalnaĆwiczenia audytoryjne: 15
Podstawy produkcji rolniczej i przechowalnictwo żywnościOgólna technologia żywnościĆwiczenia laboratoryjne: 45
6. 0Podstawy fizjologii człowiekaBiochemiaĆwiczenia laboratoryjne: 30
Szkolenie BHP i ppoż.Wykład e-learning: 4
-
PrzedmiotLiczba godzinPunkty ECTSForma weryfikacji
MatematykaO
Wychowanie fizyczneWychowanie fizyczne: 30
Podstawy analizy żywnościWykład: 12
Praktyka technicznaPraktyka: 320
12. 0

Język obcyO/F

Mikrobiologia ogólna i żywności

Chemia żywnościHigiena i toksykologia żywności

Przedmiot humanistyczny

Przetwarzanie surowców roślinnych

Przetwarzanie surowców zwierzęcych

Żywienie człowieka

Technologia gastronomii

Prawo i ustawodawstwo żywnościowePraktyka technologicznaPraktyka: 880
30. 0Rachunkowość w żywieniu zbiorowymWykład: 8
Ćwiczenia audytoryjne: 16
MarketingWykład: 16
1. 0Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywnościĆwiczenia projektowe/warsztatowe: 24
4. 0Obsługa konsumentaĆwiczenia laboratoryjne: 16
Praktyka managerska

Zarządzanie żywieniem zbiorowym

Planowanie żywienia zbiorowego

Usługi hotelarskie i rekreacyjneInżynieria środowiskaProjektowanie zakładów żywienia zbiorowegoĆwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
Żywność fermentowanaAktualne trendy w przemyśle spożywczymZastosowanie technik komputerowych w technologii gastronomiiAlergeny pokarmowe

Dietetyka

Psychodietetyka

Składniki bioaktywne w żywnościPraktyka dyplomowaPraktyka: 390
13. 0Seminarium inżynierskieSeminarium/Konwersatorium: 24
Przedsiębiorczość akademickaĆwiczenia projektowe/warsztatowe: 15
Praca i egzamin inżynierskiPrace kontrolne i przejściowe: 5
14. 0Zaliczenie

Praktyka techniczna Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1

Bezpośredni link do pobrania Praktyka techniczna Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1

Starannie wybrane archiwa oprogramowania - tylko najlepsze! Sprawdzone pod kątem złośliwego oprogramowania, reklam i wirusów

Ostatnia aktualizacja Praktyka techniczna Emerson Fisher 63eglp 16 Eb1